Arcanum Hotel Békéscsaba

Esküvő kiállítás és Nyílt Nap

Régi dédelgetett álmunk volt egy olyan nap, ahol a kedves Párok és családjaik, hozzátartozóik, egy kötetlen beszélgetés keretén belül tudnak szakemberektől tanácsot kérni, inspirálódni tervezett esküvőjükkel kapcsolatban.

A tavalyi nagy érdeklődés igazán szívet melengető volt, így idén már 2. alkalommal rendezzük meg az Arcanum Esküvő Kiállítás-és Nyílt Napot!

Pontosan tudjuk, hogy az esküvő szervezés olykor rengeteg időbe, energiába kerül, ezért is szeretnénk segíteni Titeket azzal, hogy a megye legkiválóbb szolgáltatóit sorakoztatjuk fel az általunk biztosított elegáns környezetben. Több mint 20 szolgáltatóval tudtok ezen a napon közelebbről is megismerkedni. Mindig hangsúlyozzuk a személyes találkozás fontosságát.

Ahhoz, hogy gördülékenyen és felhőtlen hangulatban teljen a Nagy Napotok, olyan szolgáltatókat kell választanotok, akikben feltétel nélkül megbíztok és megvan közöttetek az összhang. Ebben is nagy segítségetekre lehet a kiállítás.

A program másik célja, hogy aki még személyesen nem járt a békéscsabai négycsillagos Arcanum Hotelben, most bátran látogasson el hozzánk! Lehetőség lesz megtekinteni a szobákat, elfogyasztani egy ízletes „lakodalmas” ebédet, sétálni egyet a 3 hektáros parkban és élvezni a jó időt, mindezt korlátlan limonádéfogyasztás kíséretében.

Nézzük most meg kicsit részletesebben a nap programját:

11:00 Vendégvárás kezdete
A regisztráció után minden kedves vendégünket hűsítő üdvözlő ital és egy apró ajándék várja!
12:30-14:00 Svédasztalos ebéd (ára: 4.900 Ft / fő) amelynek keretein belül séfünk és tapasztalt csapata hamisítatlan lakodalmas ételekkel készül.
Ebéd után, a kiállító cukrászok, illetve az Arcanum Hotel cukrászának édes falatkáit kóstolhatjuk meg.
A délután folyamán lehetőség nyílik személyesen is beszélgetni, tanácsot, információt kérni a kiállító szolgáltatóktól, megtekinteni a szálloda elegáns szobáit, sétálni egyet a gyönyörű parkban, közös képeket készíteni a szebbnél szebb fotófalak előtt és megtekinteni a B&B lendületes tánc bemutatóját.
A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet egy pillanat alatt el is tudsz végezni az alábbi linkre kattintva:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5st3WUnZLh2hhlMRbY4Lf187__cv6xxFiU43SXFzOg2eARw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Nagyon sok szeretettel, ajándékokkal, meglepetésekkel, fergeteges hangulattal és finom falatokkal várunk minden kedves érdeklődőt!
Felmerülő kérdés, kérés esetén, keresse bizalommal rendezvényszervező kolléganőnket, Juhász Ildikót, az alábbi elérhetőségeken:
0630 200 70 70
sales@arcanumhotel.hu

Esküvő kiállítás és Nyílt Nap Békéscsaba