Arcanum Hotel Békéscsaba
Online rendelés: http://rendeles.arcanumhotel.hu/

Arcanum Étterem

Az Arcanum Étterem kínálatában, garantáltan megtalálja saját ízvilágát!

A hagyományos magyar ételek és a kedvelt alföldi specialitások mellett a modern, reformkonyha kedvelői is széles választékból csemegézhetnek.

Az étterem borkínálata elsősorban hazai pincészetek borait sorakoztatja fel, tökéletesen kiegészítve étlapunkat, ezzel felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtva Kedves Vendégeinknek.

Kérés és igény esetén az étterem igyekszik megfelelő étrendet biztosítani a lisztérzékeny, gluténérzékeny és más ételallergiákkal együtt élő, vagy csupán egészségüket megőrizni vágyó vendégeink részére.

Kedves szállóvendégeink részére, reggel 6:00 és este 22:00 óra között szobaszervíz áll rendelkezésükre.

Az Arcanum Hotel étterme, szállóvendégeinken túl, mindenki számára elérhető a hét bármely napján. A tágas, klimatizált, technikával felszerelt étterem és a panoráma kilátással is rendelkező Grill-ház rendezvényterem, két hektáros parkkal körülölelt, csendes zöldövezetben helyezkedik el. Tökéletes helyszínéül szolgálhat bármely családi rendezvénynek, legyen az esküvő, születésnap, keresztelő, ballagás vagy egy barátokkal eltöltött szombat este.

Vállalatok, hivatalok részére üzleti találkozók, tréningek, bemutatók kedvelt helyszíne. Vendégeinknek lehetőséget biztosítunk személyre szabott étel-és italkínálat összeállítására.

Bármely eseményről is legyen szó, az Arcanum Hotel**** tapasztalt és vendégcentrikus személyzete gondoskodik róla, hogy a nálunk eltöltött idő örök emlék maradjon!

Asztalfoglalás

Éttermünkben asztalfoglalás telefonon vagy e-mailen minden esetben szükséges. Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: +36 66 / 740-740

Email: info@arcanumhotel.hu

Partnereink