Arcanum Hotel Békéscsaba

Horgászat és vadászat

Az Arcanum Hotel az elegáns megjelenésén, pihentető wellness részlegén, ínycsiklandó konyháján túl, rendelkezik még egy csodálatos tulajdonsággal: ez pedig a fantasztikus környezete. Sok belvárosi szállodával ellentétben, az Arcanum Hotel Békéscsaba csendes, kertvárosi részében, egy lélegzetelállító 3 hektáros park ölelésében helyezkedik el.

A szállodában lehetőség van használni vadonatúj Cruiser kerékpárjainkat, melyeknek kölcsönzése díjtalan. Amennyiben aktívan szeretne kikapcsolódni, recepciós kollégánk készséggel tájékoztatja Önt a környék lehetőségeiről, illetve különböző típusú kerékpár útvonalakat is összeállítottunk kedves Vendégeink számára.

A kerékpározáson túl, szeretettel várjuk a horgászat szerelmeseit is. A Csaba tó, mely méltán közkedvelt a helyi horgászok körében, mindössze pár percre található a hoteltől. Hosszas előkészületek és szervezés után, büszkén szeretnénk meginvitálni minden kedves pecázni, kikapcsolódni vágyó vendégünket, az Arcanum Hotel saját stégjére. A stég nem csak a sport kedvelőit várja. A természet szerelmesei itt átadhatják magukat a háborítatlan nyugalomnak. A tónál évszaktól függetlenül mesebeli naplementék részesei lehetünk, amely egy hangulatos piknikkel, sétával kiegészítve emlékezetes családi-baráti program lehet.

A térség egyik kiemelt vonzerője a vadászat. Szeretettel várjuk kisebb és nagyobb létszámú csoportok jelentkezését. Évek óta dolgozunk együtt vadászat szervezőkkel, így sok tapasztalatot szereztünk a vadászok napi rutinjáról. Kedvezményes szállásdíjakkal, a társaság napi programjával összehangolt étkezésekkel (korai vagy elviteles reggeli, ebéd, késői vacsora) és természetesen a hidegből visszatérve meleg szaunával várjuk az érdeklődő vadászokat.

A fent felsorolt kikapcsolódási lehetőségeken túl, bármilyen kérdéssel vagy akár egyedi ötlettel, elképzeléssel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésére.

Partnereink