Arcanum Hotel Békéscsaba

Média megjelenéseink

Idén először választották meg az év kerékpárosbarát szolgáltatóját (turizmus.com)

A nyertest a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ingyenesen letölthető Kerékpárosbarát applikációjában megtalálható biciklisbarát szolgáltatói közül választották ki: a békéscsabai Arcanum Hotel kapta toronymagasan a legtöbb szavazatot.

Tovább »

Ez a békéscsabai hotel itthon a kétkeréken érkezők Mekkája (turizmusonline.hu)

Idén először választották meg az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatóját. A nyertest a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) biciklisbarát szolgáltatói közül a szavazatok alapján a békéscsabai Arcanum Hotel lett.

Tovább »

Íme a legjobbak legjobbja: Kihirdették az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatóját (hirado.hu)

Ilyen még nem volt! Idén először választották meg az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatóját. A nyertest a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ingyenesen letölthető Kerékpárosbarát applikációjában megtalálható biciklisbarát szolgáltatói közül választották ki: a békéscsabai Arcanum Hotel kapta toronymagasan a legtöbb szavazatot.

Tovább »

Az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatója 2023 (maketusz.hu)

Az idén első alkalommal meghirdetett Év Kerékpárosbarát Szolgáltatója díjat azzal a szándékkal hirdette a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség, hogy minél több ember megismerhesse a hazánkban található számos kerékpárosbarát szálláshely, vendéglátóhely vagy attrakció egyikét, amelyek magas minőségű kerékpárosbarát szolgáltatást nyújtanak.

Tovább »

Komoly fejlődés történhet térségünk kerékpáros turizmusában (beol.hu)

Békéscsabai, gyulai aktívturisztikai fejlesztési lehetőségekről tárgyaltak.

Tovább »

Békéscsabai hotel lett idén az ország kedvenc kerékpárosbarát szolgáltatója (beol.hu)

A békéscsabai Arcanum Hotel lett idén Magyarország kedvenc kerékpárosbarát szolgáltatója.

Tovább »

Arcanum Hotel: Mesebeli parkkal vár az exkluzív hotel Békéscsabán (csodahelyek.hu)

Mesébe illő ősfás park, családias hangulatú, tágas szobák, gasztronómiai kalandok és pihentető, természetközeli élmények teszik számodra teljessé a kikapcsolódást? Ha egy stégen ülve gyönyörködnél a naplementében, majd elmerülnél az alföldi ételspecialitásokban, tudjuk, merre indulj. Tedd felejthetetlenné a pihenést, élvezd az Arcanum Hotel vendégszeretetét!

Tovább »

Arcanum Hotel - Hazahúzó

Az ATV Hazahúzó című műsorában a Békéscsabai élmények 2. részében szállodánk is bemutatásra került. A teljes videót az ATV YouTube csatornáján is megtalálják!


BÉKÉSCSABA POGGYÁSZ 2021 FEBRUÁR

Partnereink